Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5606893 www.bgdnes.bg

SEX за вратар обеща порнозвезда

Луд секс за една нощ ще получи един от героите на Унгария, вратарят Габор Кирай. Това обеща популярната порнозвезда Адриен Ливай, която е и страстна фенка на отбора. Маджарите завършиха на първо място в своята група на европейското първенство, което бе прието като невероятен успех в родината им.
Цицорестата мацка разкри, че е вдъхновена от капитана и лидер на тима Кирай. 40-годишният страж е най-възрастният играч в цялата история на финалите. Награда за него ще има независимо от злополучния осминафинал с Белгия, който бе загубен с 0:4 снощи.


"Габор е вечен, вижте колко години вече играе на високо ниво. Аз съм му голяма фенка. Подготвила съм му специално лично шоу. Много ми харесва и анцугът му", докрай откровена бе пробилата в порноиндустрията Адриен.
Памучното долнище, с което Кирай неизменно играе от 20 години насам, стана негова запазена марка. Наскоро в Унгария дори бе обявен Национален ден на анцуга на Габор. Идеята е на тази дата всеки в страната да се облича с памучно сиво долнище като знак на признателност към вратаря.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама