Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5637868 www.bgdnes.bg

Смолинг се жени за сексбомба

Защитникът на Англия и "Манчестър Юнайтед" Крис Смолинг определено е щастлив мъж. Той ще има за своя жена една от най-сексапилните мадами на Острова.

Бранителят се сгоди за дългогодишната си приятелка - бившата моделка от трета страница на "Сън" Сам Кук. Той предложи брак на изявяващата се като диджей и фотограф красавица през уикенда.

Реклама

"Снощи в най-невероятната нощ Крис ме помоли да му стана жена! Невероятно щастлива съм", похвали се Сам в социалните мрежи.

Красавицата и Смолинг са заедно от няколко години. Красивата манекенка е едно от любимите момичета на популярната трета страница на "Сън". 30-годишната Сам стана известна именно след появяването си там преди няколко години.

След това Кук изгря на кориците и страниците на най-известните списания на Острова, сред които FHM, FRONT, Maxim, Loaded, Zoo и др. Освен това е сред най-търсените модели на бельо в Англия. Пробва се и като диджей. Преди всеки сезон попада и в Топ 3 на футболните половинки във Висшата лига. Въпреки това тя остана известна като момичето от трета страницата на "Сън".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама