Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5699483 www.bgdnes.bg

Българската Адриана Лима - Мартина Юрукова: Обичам големи гърди!

Добромир ДОБРЕВ

Коя е тя
Мартина Юрукова е известна като българската двойничка на популярния в цял свят модел Адриана Лима. Тя е и плеймейтката с най-голям бюст у нас. 20-годишната старозагорка участва в множество попфолк клипове и е любим модел на чалга звездите. Пред "България Днес" тя разкрива някои пикантни тайни от света на сексбомбите. Как се решава да си уголеми драстично бюста и получавала ли е предложение за секс от Валери Божинов четете в интервюто.

- Марти, харесва ли ти да се наричат българската Адриана Лима?
- Определено ме ласкае! Аз много я харесвам като жена. Намирам известна прилика може би, но това не е търсен ефект от моя страна. Приликата ми с Лима е от полза в кариерата ми на модел. Имала съм клипове, на които ми показват нейна снимка с мокра коса или нещо друго и ми казват: "Това искаме от теб".


- Как се промени животът ти след участието ти в конкурса "Мис Плеймейт"?
- Моята популярност или професионални изяви не се дължат на този конкурс. Бях започнала с фотосесии и клипове много преди да изгрея в ДПлейбойУ. Същия път щях да извървя и без да участвам в еротичния конкурс. Нито един от проектите, които съм снимала, не е бил благодарение на него. Дори ми отмениха няколко проекта заради откровеността ми след "Плеймейт".
- Чувстваш ли се известна?
- Доста ме разпознават вече на улицата, спират ме и искат да си направим селфи, това е най-честото. Покани от известни мъже има много, което ми е малко странно. Не трябва да си плеймейтка, модел или изобщо да имаш някаква публичност, за да се заинтересуват от теб тези мъже. Има прекрасни момичета, в различни сфери, но може би просто така те забелязват повече.
- Футболистите желаят ли те?
- Не искам да ги обидя, но думата футболист в България всички знаем за какво е нарицателна. Сигурно има и изключения. С Валери Божинов не се познаваме. Смело мога да кажа, че съм чиста и неопетнена от котешката треска, която плъзна напоследък.
- Кой спортист те впечатлява?
- Няма българин, който да не се гордее с боксьора Кубрат Пулев. Но всъщност съм фенка на половинката му Андреа. Познавам я, тя е уникален човек, има голямо сърце и съм й благодарна за доста неща. Много си отиват Кубрат и Андреа, за мен те са най-хубавата от всички светски двойки в България.
- Имаш ли идеал за мъж?
- Чувствам се късметлийка, защото той спи до мен всяка вечер.
- Как едно младо момиче като теб реши да си постави толкова големи силиконови гърди?
- Уголемих бюста си, тъй като преди ми беше комплекс. Сега намирам това за малко глупаво, защото в една жена има достатъчно много по-важни неща от размера на гърдите. Не съжалявам, защото се харесвам. Имам по-пищни форми и извивки по тялото, не съм много слаба и тази големина на бюста ми стои балансирано. Харесвам големи гърди! За кубици не обичам да коментирам. Доста жени, след като си сложат импланти, започват да говорят все едно за автомобили. Сякаш за тях това не е нещо лично, а вид инвестиция и те се чувстват длъжни да се похвалят подробно с всички детайли. Намирам това за доста просташко.
- Не се ли дразниш, че когато си на плажа, всички мъжки погледи са насочени към теб?
- На плажа винаги се стремя да съм максимално незабележима. Все пак съм на почивка, не търся внимание, погледи и каквото и да било. Обичам спокойно да си стоя с близките хора, да си хапвам, да си релаксирам. То погледи, дори и без да се опитваш да привличаш, винаги ще има, но гледам да не обръщам внимание. С моите кученца ходя на плажа, толкова съм ангажирана с тях, че се абстрахирам от всичко около мен.
- В последния ти клип към песента на Вилислав "Остава скрито" се снимаш чисто гола. Притесняваш ли се по време на подобни снимки?
- Честно казано, се притеснявах доста. Всички излязоха и бяхме само с режисъора. Трудно беше, но съм удовлетворена от получилото се, станаха много хубави кадри, така че си струваше. Не мисля, че провокацията е задължителна в попфолк клиповете, поне не под чистата й форма. Тя може да бъде поднесена под много различни видове, не само голотата е провокация.
- Галин или Фики е по-хитов изпълнител?
- Различни са, всеки си има фенове и собствен стил, излишно е да се сравняват.
- Хомосексуален ли е Галин?
- Галин не е гей! Не съм толкова запозната, но смятам, че не е.
- Защо Николета Лозанова сама си пуска голи снимки?
- Тя не се нуждае от внимание. Има си го, но в същото време не спира и да го търси. Точно по тази причина е това, което е в момента. Превърна се във феномен в България, определено е наясно какво прави и защо.
- Защо реши да се занимаваш с благотворителност, свързана с бездомни животни?
- Животните са моя страст от малка. Израснала съм с тях и винаги съм ги обичала. Иска ми се повече хора да даваха шанс на животни без "модерна" порода. Ако се замислим, самите ние не сме перфектни. Ако и при нас по наложените стандарти за красота само се определяше дали да ядем, да имаме покрив над главата... питам се колко ли щяха да имат тези "привилегии". Истинската красота е в очите, в душата. Ние спасяваме бездомни кученца, с лични средства ги подготвяме за нов дом. Това са ваксинации, кастрации, обезпаразитявания. Който има куче, знае цената на тези процедури, а аз не съм богата. Правя всичко това с много усилия, но това е половината от работата. Трябва да има осиновители, иначе всичко е безсмислено. Отправям апел към всички хора, нека дават шанс и на тези кученца, не е страшно, не боли, а и получаваш най-верния другар - безплатно!
- Завладя ли те покемон манията?
- От любопитство си свалих въпросното приложение, оказа се доста интересно, но определено го намирам за опасно. Прекалено много те разсейва и вместо да се оглеждаш по улиците къде караш, къде вървиш, си съсредоточен върху телефона и играта. Не е измислено както трябва.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама