Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5809151 www.bgdnes.bg

Катеричка за ЦСКА-София

Гореща муза си имат футболистите в съблекалнята на ЦСКА-София. Как да не изорат терена по време на дербито с "Левски" в събота, когато най-палавата им фенка отново се съблече.


Този път 25-годишната Петя Димитрова свали всички задръжки в името на победата. "Гола подкрепа за ЦСКА!", бе посланието, което хубавицата направи към любимците си. Тя остана само по розова катеричка, която едва прикри с ръцете си. Със сигурност сексапилната Петя иска да подейства като допинг за любимците си. Не е ясно дали предизвикателните пози на фенката няма да вдървят прекалено футболистите на Едуард Йорданеску.

"Много обичам да се снимам заради отбора. Харесва им на момчетата, феновете ме подкрепят. Никога не го правя за пари, имам си достатъчно средства", казва Петя пред "България Днес". Неотдавна тя бе забъркана в афера с младия футболист Павел Головодов. Двамата бяха изловени да гледат заедно мач на "червените" от трибуните. Талантът бе изваден временно от състава на ЦСКА-София заради неспазване на спортния режим.
Иначе Димитрова не крие, че симпатизира много на Гриша Ганчев. "Откакто той е собственик, в отбора има живот. Благодарение на него феновете са обединени повече от всякога", добавя Петя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама