Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5858364 www.bgdnes.bg

Еротично разсейване от политиката: ЦИЦИ КАТО ДИНИ летят в ПОРНОТАНЦИ

Шоу, по-горещо от изборна секция в Турция

Омръзна ли ви да ви ментят? Омръзна ли ви тази политика? Решението е едно - сменете политици с цици!
И то не с какви да е, а с тези - големи, сочни и напращели. Еротичното разсейване идва от танцовото представление "Бабилон шоу" от онази вечер, където се изявяват не една и две скандални мацки.


Именно с "Бабилон шоу" неотдавна гръмна огромен фурор с МВР, арести и обвинения за проституция. Бившата пиарка на шоуто - Соня Василева, бе задържана за търговия с плът. По оперативна информация тя паралелно организирала конкурси за красота от сорта на "Мис Секси дупе", на които кани богати бизнесмени и търсачи на удоволствия. Соня Василева продавала нежната плът на участничките в конкурсите на доста солени цени - между 600 и 1000 лева. Естествено, шефката на "Бабилон шоу" - Марияна Антонова, изригна и обяви, че нейните момичета не са проститутки.

Реклама


Днес, когато скандалът вече е утихнал, мацките са по-разкрепостени от всякога. Вече не става дума само за клатене на баджаци, голи гърбове и стегнати коремни мускули с релефни плочки.
Вече говорим за липсващи сутиени, съвсем голи бюстове (като дини) и фатални лепенки изолирбанд върху зърната.


Мацките прекарват много време във фитнеса - с гордост показват стегнати задници и хич не ги е еня, че гащите им са супер изрязани. Да живее здравословният начин на живот!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама