Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5860836 www.bgdnes.bg

Чисто голи с купата

Двама от футболистите на „Розенборг“ се снимаха както майките им са ги родили с шампионската титла на Норвегия, която отборът спечели. Трофеят им беше връчен след мача срещу "Бодьо", спечелен с 2:1.
След това настава време за празненства. Кристиан Гиткяер и Пал Андре Хеланд си правят снимки с купата в съблекалнята. Използват трофея, за да скрият интимните си части.
По-късно Кристиан се притеснява и решава да изтрие фотоса. Хеланд обаче не вижда нищо неестествено в своята снимка и се гордее с нея.


В България също имаше подобен случай наскоро. Уникално живо предаване засне треньорът на вратарите в несъществуващия вече ЦСКА Ивайло Петров, след като отборът спечели Купата на България през пролетта. Пифа влезе в ролята на репортер и въоръжен с мобилен телефон снима голите футболисти, които празнуваха успеха.
Това не е първият случай, в който играчи на ЦСКА се разголват.
Ръководството на клуба избра провокативен начин, за да продаде календара си за 2009 г. Голяма част от червените футболисти тогава лъснаха по слипове, на които пишеше "ЦСКА". Престрашилите да се снимат във фотосесията бяха Иван Иванов, Беконо, Да Коща, Котев, Иван Караджов, Венци Велинов, Мартин Тошев и Павел Виданов. Говори се, че снимките били по изричното настояване на тогавашния клубен бос Александър Томов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама