Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5860910 www.bgdnes.bg

Пенис отблизо за македонския президент

Консервативни театрали са шокирани

Георге Иванов се диви от първия ред на актьорски срамотии в Битоля

Пениси, дупета и цици на млади актьори и актриси видя отблизо македонският президент Георге Иванов на театър в Битоля. Резилът е предаван директно и по държавната телевизия в Скопие, за да може да се диви и цялата държава.


Държавният глава, свитата му, куп правителствени функционери и общински съветници седят в първия ред за премиерната постановка на популярния край река Вардар режисьор Мартин Кочовски, когато пред тях на сцената започват да изскачат голи хора. Никой от функционерите не е наясно какъв е преформансът на щатните актьори в Битолския и Прилепския театър, съвместно със студентите от местния театрален ВУЗ.

Реклама


Обикновената постановка бързо придобива порнографски тон, когато из зад кулисите млад мъж цъфва по адамово облекло пред онемелия държавен глава. Изпълнението на актьора включва акробатични подскоци и ръкомахане с горните крайници, което допълнително изостря вниманието към мъжкото му достойнство. Шашардисаната публика, която е съставена предимно от бизнес и политическия елит на Битоля, начело с 56-годишния президент, изпада в шок с излизането и на гола актриса на сцената.

Младата дама прави стриптийз и си сваля дрехите все едно е сама в спалнята. В този момент много от по-консервативните гости на постановката напускат възмутени залата и с псувни към театралите се отправят към гардеробната.
Иванов стоически издържа нестандартните идеи на македонския режисьор, още повече че до него седи холивудското светило Джон Сийл. Носителят на „Оскар“ за операторско майсторство за класиката от 1996 г. "Английският пациент" е специален гост на фестивала. Организаторите от Битоля награждават със статуетка "Златна камера" оператора от Австралия, а наградата му връчва лично македонският президент. Легендарният оператор, създал шедьоври като "Талантливият мистър Рипли", "Хари Потър и философският камък", "Посейдон" и най-касовия филм за 2015 г. "Лудият Макс: Пътят на яростта", приема с усмивка ставащото на сцената и дружески си бъбри с Иванов. Двамата стигат до заключението, че всичко това се прави в името на изкуството и поради тази причина голотата е позволена, въпреки че в залата присъстват ВИП особи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама