Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5924276 www.bgdnes.bg

Ким се развежда

Бившата баскетболна съпруга Ким Кардашиян е пред трети развод. Риалити звездата иска да се раздели със съпруга си Кание Уест.

Тя планирала да подаде документите още преди рапърът да влезе в клиника. Кардашиян ще претендира за пълни попечителски права над децата им. Двамата има момче и момиче.

Реклама

Сривът на съпруга й временно е осуетил плановете на Ким. Тя смята да му помогне да се възстанови напълно и след това да предприеме нужното решение. Кардашиян е споделила пред свои близки, че се чувства като в капан, но няма как да остави Кание в тежък момент.

"Тя се грижи за Кание и е облекчена, че той получава помощта, от която се нуждае - сподели близък на семейството. - Но тя се усеща като в капан за известно време."

Въпреки това UsWeekly съобщи, че двамата вече живеят разделени. След излизането си от клиниката Уест е наел къща в близост до семейното имение в Бел Еър. Причината е, че риалити звездата била категорична, че не желае да остане омъжена за него.

Това ще е трети неуспешен брак за Ким. Преди това тя беше женена за продуцента Деймън Томас и баскетболиста Крис Хъмфрис. Бракът й със спортиста продължи едва 72 дни, преди Кардашиян изненадващо да поиска развод.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама