Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/5947683 www.bgdnes.bg

Гигс сваля бивша на Роналдо

Легендата на "Манчестър Юнайтед" Райън Гигс беше хванат да флиртува с британската актриса и модел Джема Аткинсън. Той се задяваше с едно от бившите гаджета на Кристиано Роналдо на парти. Купонът беше след наградите за „Спортна личност на годината“ в Манчестър в неделя вечерта.

Джема, която в момента е свободна, е фен на "червените дяволи". Преди време тя разкри, че Гигс е любимият й футболист, играл някога на "Олд Трафорд".

Реклама

"Двамата явно се чувстваха отлично в компанията си", сподели свидетел на свалката.

Както е известно, Гигс най-накрая беше зарязан от съпругата си Стейси преди няколко месеца. Тя поиска развод, след като стана ясно, че шавливият Райън сваля сервитьорките в собствения си ресторант. Преди това Стейси му прости изневерите със снаха му Наташа и моделката Имоджен Томас. В момента двамата са в процес на развод, но продължават да живеят заедно заради децата си.

Джема е една от най-известните манекенки и актриси на Острова. Снимала се е за някои от най-известните списания като FHM и Maxim. Аткинсън нашумя покрай връзката си с Кристиано Роналдо преди няколко години. Красивата британка явно си пада по футболисти, след като бе сгодена за нападателя Маркус Бент. До сватба така и не се стигна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама