Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6034723 www.bgdnes.bg

Бившата на Неймар с търговец на оръжие

Ослепителната сръбкиня Сорая Вучелич, която имаше кратка връзка с нападателя на "Барса" Неймар, има нова тръпка. Този път сексапилната мадама заби бизнесмен. Новината за връзката му със сексбомбата бе разкрита от самата нея в социалните мрежи.

Новият й е турчинът Ченгиз Шиклароджу. Любопитен е бизнесът, с който той се занимава - търговия на оръжие. Бизнесменът има фирма, чрез която продава ракетни и отбранителни системи. Профилите му в социалните мрежи са пълни със снимки, на които той позира с различни оръжия. На една от тях Ченгиз държи едновременно златен пистолет и змия. Миналата година Шиклароджу бе арестуван в Москва във връзка за опит за убийство на лидера на Чечня Рамзан Кадиров. По-късно той беше освободен.

Сорая стана известна покрай забивката си с Неймар. Двамата имаха кратка връзка през 2014 година, след като се запознаха на Ибиса. Вучелич е бивша фолкзвезда, участничка в сръбско риалити тип "Биг брадър", както и дългогодишен модел на "Плейбой". Сръбкинята е известна с провокативното си поведение, изразяващо се най-вече с навика й да се появява в оскъдно облекло.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама