Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6055317 www.bgdnes.bg

Джулиана Гани е садо-мазо господарка

За празника на влюбените

 С цици, кожи и вериги провокира отново Мис Силикон

По-разкрепостена от всякога е Джулиана Гани!
Скандалната силиконка отново разгорещи страстите с поредната порция мръснишки фотоси.
Гани отбеляза празника на влюбените, като се превърна в гореща садо-мазо господарка. Вдъхновена от втората част на хитовата продукция "50 нюанса по-тъмно", Джулиана е с черно кожено бельо и огромни дяволски рога на главата.


За да е картинката още по-въздействаща, моделката си има и роб. Мускулест и много татуиран мачо го играе сексслуга на блондинката, която самоуверено го е възседнала.
Мазохистичните кадри разбуниха духовете и Гани отново е определена за една от най-скандалните родни моделки. Съвсем наскоро Джулиана увеличи бюста си за пореден път и към днешна дата силиконката е горда притежателка на едни от най-огромните цици в родината.


Заради решението да сложи още кубици миската получи и редица упреци. Из светските среди упорито се шушука, че Гани спи с възрастни господа, които щедро я спонсорират. Клюките истински вбесяват Джулиана и тя не остана длъжна на нападките.
"Колко пари съм вложила във външен вид е моя работа! Хайде да си гледате вашия живот - евтините парцалки, грозните бюстове и въшлясали екстейшъни! За моите гърди или хубаво, или нищо!" - изригна скандалната моделка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама