Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6070869 www.bgdnes.bg

Гол допинг от Лариса

Мечтан стимул получи гаджето на най-известната футболна фенка в света Лариса Рикелме. Сексапилната половинка на футболиста Джонатан Фабро му обеща специална разголена фотосесия, ако той и тимът му достигнат до финала в Мексиканската лига.

Парагваецът в момента играе за "Чиапас" и красавицата е готова на всичко, за да мотивира отбора на партньора си. По време на интервю за телевизионния канал "Юнивижън" тя бе запитана дали е готова да се присъедини в потенциалните чествания, ако "Чиапас" достигне до финала. Рикелме обясни, че ще се снима гола, ако това се случи.

Реклама

"Надявам се, че така ще стимулирам момчетата да дадат всичко от себе си - обяви сексбомбата. - Може би ще се снимам заедно с Джони. Така и жените ще са доволни, и мъжете ще се радват на Лариса."

Това не е първият път, коато моделът обещава да публикува голи снимки за успех. По време на световното първенство през 2010 година тя обеща да захвърли дрехите, ако родният й Парагвай спечели титлата. Това не стана, но въпреки това Лариса направи не една и две разголени сесии след това.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама