Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6126691 www.bgdnes.bg

Снайдер води сексмръсница

Страхотна красавица има в холандския национален отбор по футбол. Една от звездите на "лалетата" ходи с най-привлекателната жена в родината си. Атакуващият полузащитник Уесли Снайдер е женен за актрисата модел Йоланте Кабау. Футболистът на "Галатасарай" в крайна сметка попадна в групата за мача с България. Световната квалификация ще се играе тази събота от 21,45 часа на Националния стадион "Васил Левски".
Възможно е на трибуните във ВИП ложата да има сериозна нежна подкрепа към холандските национали. Все още не се знае дали уникалната Йоланте ще пътува до страната ни. Освен че два пъти е избирана за най-секси холандка, Кабау е и много разкрепостена в леглото. Самата тя не крие, че е любителка на тройките.
"Ако се появи подобно предложение, никога няма да откажа. Вече съм имала връзка с жена и изобщо не съжалявам", споделя разкрепостената Йоланте пред холандско списание.


Хубавицата само преди три дни отпразнува своя 32-ри рожден ден. Тя е родена на остров Ибиса. Наполовина е испанка, наполовина холандка, висока 168 сантиметра. Двамата с Уесли са женени от 2010 година, а преди три години им се роди син.
Кабау успя да скандализира и южната ни съседка Турция, където съпругът й играе от 2013 година насам. Филм с нейно участие за малко да провали трансфера на любимия й в "Галатасарай" навремето. На лентата тя играе момиче в традиционни мюсюлмански дрехи, което съблазнява тийнейджър. Всъщност всичко се развива в халюцинациите на младежа, но госпожа Снайдер захвърля дрехите и остава само по секси еротично бельо. Заради въпросното видео семейство Снайдер не бе добре дошло в Истанбул, но в крайна сметка страстите се успокоиха.
Йоланте и друг път е участвала в голи сцени. Във филма "Секс за пет евро" чаровницата изпълнява една от главните роли. Лентата разказва за детската проституция в Бразилия. Г-жа Снайдер е и сред основните продуценти чрез своята фондация "Свобода за момичетата". Тази организация спасява деца по света от ужасни ситуации, свързани с принудителната проституция.
Снайдер винаги е бил като магнит за хубавите жени. Преди да се запознае със сегашната си жена, той имаше любовен романс с тенисистката Даниела Хантухова.
Другата най-популярна половинка в холандския национален отбор е на нападателя на "Байерн" (Мюнхен) Ариен Робен. Надарената с пищен бюст Бернадиен роди три деца на плешивия футболист. За последно тя го дари със син Каи, който има по-голям батко Лука и кака Лин. Стъкления, както е прякорът на Робен, често получава подкрепа от съпругата си на трибуните по време на мачове.
В същото време българският национален отбор по футбол си възвърна една от иконите. Най-популярната плеймейтка Николета Лозанова отново е гадже на футболист, който ще защитава родния трибагреник. Тя се върна при старата си любов Ники Михайлов, а вратарят пък получи първата си повиквателна за тима от доста време насам. Знае се, че Николета беше съпруга на Валери Божинов, когато нападателят бе част от отбора. Сега двамата хем са разведени, хем Валери е напълно отсвирен и от селекционера Петър Хубчев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама