Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6225484 www.bgdnes.bg

Тризначките търсят секс

Сестрите пускат голи снимки в мрежата

Пищни голи дупета показват в социалната мрежа Вяра, Надежда и Любов.
Култовите сестри, известни в родината като тризначките, без задръжки си търсят секс в мрежата! Триото са повече от палави и нямат никакви задръжки.


С общ профил в нашумялата сред звездите социална мрежа инстаграм близначките буквално дразнят мъжката половина от потребителите. Най-малката сестра – Любов, се оказва и най-палава. Блондинката се пусна само по гащички, придържайки пищен бюст с ръце. Еротичната й фотосесия във ваната също събужда мъжкото въображение.

Реклама


Култовите сестри нашумяха преди години с участието си и победата в шоуто "Биг брадър". Те направиха истински фурор, но след като взеха печалбата, изчезнаха задълго от светлините на прожекторите. Оказа се, че сестрите са изхарчили до стотинка печалбата в шоуто.
Имената на трите благоевградчанки се появяват през някой друг месец в медиите и сестрите винаги са замесени в нов скандал.


Въпреки че са доста атрактивни, нито една от тризначките не може да се похвали със сериозна половинка до момента. След секси фотосите в мрежата обаче е твърде вероятно бързичко да си намерят гаджета.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама