Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6231153 www.bgdnes.bg

Тони Адамс бяга от моделка

Легендарният защитник на "Арсенал" и Англия Тони Адамс отказал да влезе в звездния "Биг брадър" на Острова. Той отхвърли офертата от 50 000 паунда за участие в риалитито. Новината разкри бившият бранител в автобиографията си.

А причината се оказа... жена. В предаването ще е една от бившите му - моделката Каприс Буре. Адамс бяга от нея като дявола от тамян. Щом научил, че блондинката ще е в къщата, на момента отрязал продуцентите. Не искал връзката им да бъде обсъждана от всички.

Реклама

Каприс и Адамс имаха кратка, но шумна връзка през 1999 година. Те бяха заедно едва четири месеца.

"Каприс беше много привлечена от мен. Тя беше честна и искрена жена. И трябва да призная, че се чувствах като крал в компанията на тази красива жена. В крайна сметка обаче знаех, че ще трябва да сложа край на връзката, тъй като липсваше емоция от нейна страна. Честността и искреността, които видях първоначално, се изгубиха зад маска", явно Адамс дълго е страдал за красавицата.

Няколко години по-късно той отказва да влезе в "Биг брадър", за да не се срещне с нея. В момента Адамс е щастливо женен за Попи, която срещна през 2002 г.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама