Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6244229 www.bgdnes.bg

Петя, фенката на ЦСКА: Пак ще бием с 3:0!

Не спя с футболисти, харесвам мъже над 40

Добромир ДОБРЕВ

Победа за ЦСКА с 3:0 над вечния враг "Левски", това прогнозира най-популярната фенка на "червените" Петя Димитрова. Пред "България Днес" чаровната гордост на сектор "Г" бе категорична, че любимците й отново ще повторят резултата от предишното дерби, играно преди месец.
"Отново ще доминираме. Очаквам голове от Каранга, който безспорно е добър играч. На Десподов му е специалитет да вкарва на "Левски". Много харесвам Антон Недялков. Визирам професионалните качества, а не сексуалните. Изчистен и подвижен защитник, влиза смело в играта, бори се за топката, просто уникален. След толкова време на стадиона започнах да забелязвам талантите, имам набито око за това", хвали се 26-годишната привърженичка. Тя постоянно е спрягана в любовни афери с някои от звездите в отбора, но признава, че не спи с футболисти. Отрича и за връзка с таланта Павел Головодов, с когото бяха изловени заедно.


"Павката е много добро момче, мое приятелче. Абсурдно е да се твърди, че сме гаджета. Исках да му дам някои съвети като по-голяма и опитна от него, защото виждах, че върви по лош път. А знаете, че той е сам на тази земя. От малък се е нагърбил с тежък товар и отглежда сам братчето си. Възхищавам му се, но дотам. Харесвам мъже над 40 години. Футболистите на ЦСКА са джентълмени и ми имат уважение", откровена е Петя. Тя често захвърля дрехите и твърди, че еротиката е нещо хубаво.

Реклама


"Харесва ми да се снимам гола не заради някого, а когато съм превъзбудена и имам желание да направя нещо лудо. Няма нищо лошо в голотата, ако е умерена и показана в точния момент, а не постоянно". Фенката на ЦСКА не крие симпатиите си към собственика на отбора Гриша Ганчев. "Той е уникална личност - естествен, забавен, всеотдаен, постоянен. Не може да се опише с думи".


Петя призова всички фенове на ЦСКА отново да се завърнат на трибуните за дербито на стадион "Васил Левски" в неделя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама