Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6249280 www.bgdnes.bg

Мис Национален отбор си показа поничката

Радост Тодорова се стопи, пусна се по прозрачно бельо

Последната носителка на титлата Мис Национален отбор по футбол Радост Тодорова разбуни духовете със спираща дъха еротична фотосесия. Врачанката, която неотдавна навърши 22 години, се пусна само по прозрачно суперизрязано бельо.
Радост е свалила драстично килограми и направо се е стопила, а от пищния й бюст няма и помен. На снимките, правени от фотографа Васил Германов, мацето лъсна само по поничка. Най-милото й остана едва прикрито зад тънките гащички на модела.


Интересното е, че през настоящите световни квалификации Радост официално се отрече от футболните национали на Петър Хубчев. "Отдавна трябваше да бъде избрана нова Мис, на мен вече ми омръзна", заяви красавицата пред "България Днес". Тя оплю здраво ритнитопковците след изстраданата победа над Люксембург през миналата година. Признава, че не би си хванала гадже футболист.
От началото на годината Радост се изявява в агенция за модели в Индия. В азиатската страна тя печели кастинг на световноизвестна авиокомпания и става тяхно рекламно лице. От април красивата българка ни гледа от билбордове на почти всяко голямо летище в света.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама