Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6255996 www.bgdnes.bg

Гола Господарка на ефира

Репортерката Ева се пробвала за плеймейтка

Гола-голеничка се е показала пред цяла България репортерката на "Господари на ефира" Ева Веселинова!
Чаровната блондинка е участвала в конкурса „Мис Плеймейт“ преди няколко години. По време на кастингите и състезанието Ева нагледно показва напращелите си гърди и сочно дупе. Част от журито дори е пленено от нейния чар и до последно тя е една от фаворитките за престижната титла.
Веселинова, която преди няколко седмици яде здрав пердах, докато прави разследване за предаването, се конкурира с Джулиана Гани и Елена Кучкова. За съжаление на Ева тя не успява да влезе в челната тройка.
Както всяка друга участничка и Веселинова позира гола в еротично списание. Оттам се вижда, че Ева може да се похвали с приличен бюст и стегнат задник. Някои от фотосите на сегашната репортерка на "Господари на ефира" са толкова секси, че карат мъжете да я жадуват.
Пред организаторите на конкурса Ева споделя, че обича да й правят вечеря, както и да пие уиски с лед.
"Никога не бих тръгнала да свалям мъж. Според мен сексапилът не е само външен вид, а по-скоро характер и излъчване", казва преди години Ева.
След конкурса кариерата на Веселинова се изстрелва нагоре. През 2014 година Ева се присъединява към екипа на "Господари на ефира", а преди това натрупва опит в "Евроком" и "ТВ Европа".
Първоначално Веселинова работи в родния си град Сливен, като там прави разследвания и материали. Виждайки, че с всеки изминал ден се справя все по-добре, чаровната блондинка решава да се премести в София, където полето за изява е по-голямо.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама