Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6319646 www.bgdnes.bg

Тя смени Мария в леглото на Гущеров

След раздялата с Отварачката

Плеймейтката и фолкпевица Анджелина излиза с милионера от месец 

Голите снимки и честото излагане на тялото на показ е голямата страст на новото гадже на Християн Гущеров - плеймейтката и фолкпевица Анджелина.
Блондинката има поредица от голи фотосесии, на които не скрива почти нищо от апетитното си тяло. Тя признава, че не се срамува от голотата и с гордост показва огромните си силиконови гърди и изваяни задни части.
Анджелина с гордост се хвали, че е новата жена в спалнята на милионерския наследник. Тя разказвала как вече е изместила Мара Отварачката от живота и мислите на Гущеров. Анджелина дори използва джипа и охраната, които бяха на разположение на предшественичката й. Отварачката вероятно е бясна, че толкова бързо е била заменена, като още по-стресиращото за нея е, че става въпрос за чалгарка, и то доста по-неизвестна от нея.
"Всъщност истинското ми име не е Анджелина. Казвам се Ангелина. Бях на гости в Италия при баба ми и там започнаха да ми казват Анджелика. Реших да си променя няколко букви в името и така станах Анджелина. Това е цялата история! Отдавна никой не ме е наричал с истинското име, тъй като ме знаят като Анджелина", разказа преди време пред "България Днес" предизвикателната девойка.


Анджелина била готова на всяка цена да омае Гущеров-младши, но хора от неговото обкръжение разкриха, че той няма никакви сериозни намерения и просто се забавлява. Милионерският наследник е известен с моногамното си поведение и по време на брака си с Мария не е поглеждал друга жена. Сега като ерген свободно може да си навакса с мадамите и задявките.

Реклама


Самочувствието на Анджелина ударило невиждани висини, тъй като се почувствала невероятно в компанията на мъж от такъв ранг. Тя дори решила да използва момента и да заснеме няколко клипа, за да може кариерата й ударно да се изстреля нагоре. За момента тя има 2-3 самостоятелни парчета, които обаче не се радват на огромен интерес и тепърва ще трябва да става още по-известна сред чалга аудиторията.


"Искам да се занимавам с музика. "Плеймейт" беше просто първа крачка - съдбата се намеси да ме въведе в тази среда. Главната цел е да правя песни. На мен ми харесва да изляза пред камера, а пеенето ме кара да се чувствам жива. Вярвам, че ще стана най-добрата фолкпевица. Един човек, преди да направи нещо, трябва да прецени всяка своя крачка. И да прецени дали е готов да даде всичко от себе си. Всяко нещо в живота има цена, така и славата си има своята цена. Изпълнителите, които са достигнали до върха, знаят какво са дали от себе си. Не е толкова лесно, колкото изглежда отстрани. Не е само позиране и чупене на стойки, а много работа и нерви", добави Анджелина.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама