Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6323177 www.bgdnes.bg

Журналистки се боксират по цици

Манекенката Изабела Роселини се бие с водещата на „Голите новини“

Нудистки бокс с ръкавици и цици върху горещ пясък си спретна известна тв водеща с манекенката Изабела Роселини.
Инициатор на юмручната схватка е атрактивната блондинка от Канада с голям опит пред камерата. Русото маце е лице на "Голите новини" в платено интернет предаване. Свикналата със събличането Адамс хвърля ръкавицата към Роселини да се бият на плаж и всичко да бъде предавано на живо.

 Моделът с италиански произход с охота приема предизвикателството на почти винаги разголената Ейла. Зрелището е организирано на безлюден плаж в карибска държава. Върху пясъка са разположени камери и осветление, а голите мацките застават една срещу друга в ринга без въжета.

Реклама

От екипировката двете имат само боксови ръкавици. Първа атакува водещата. С ляво кроше тя опитва да уцели брадичката на Изабела, но не сполучва. Контрата на Роселини е светкавична. С десен ъпъркът тя уцелва главата на Ейла. Това ожесточава битката и зрителите стават свидетели на истинско бойно шоу.


След уморителна размяна на удари съдията свири край на рунда и мача. Резултатът е равен, а големият победител са потребителите на Ютуб. Клипчето става едно от най-гледаните в най-популярния сайт за видеосподеляне.
"Нямам какво да крия и затова се разголвам пред всички", казва Адамс след кратка почивка от "гладиаторската" битка. "Радвам се, че Изабела прие участие в шоуто, което ще се отрази положително на нейната кариера", допълва тя. Блондинката с увиснали цици не крие истинската причина за шоуто "Голата битка" - печелене на слава. През май тя направи първия си нуди проект с участието на водещата на кулинарното предаване "Голата кухня" Джени Скордамалия. На работния плот между тенджерите и ножовете двете демонстрират готварски умения, което пожъна огромен успех сред зрителите. Боксовата среща с Изабела е вторият епизод от шоуто, а съвсем скоро се очаква да има и трето продължение с още по-известни знаменитости.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама