Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6340334 www.bgdnes.bg

Вижте кой бърка вибратора с наденица

Ирена Георгиева не спира да провокира със скандали фотоси

Милена ВИКТОРОВА

Кралицата на провокациите - това прозвище си заслужи плеймейтката Ирена Георгиева, която не спира да скандализира своите почитатели.

Полугола, гола, облизваща вибратори с обеца на езика си, садо-мазо костюми - това са само малка част от снимките, които докарват миниинфаркти сред мъжкото съсловие.

Реклама

"Ирена се прави на изключително глупава, за да стане известна. Всъщност тя знае три езика и не спира да чете книги. Пълна мистерия е защо иска да изглежда като панаирджийска маймуна и на типичната блондинка в очите на хората. Явно се страхува, че с акъл няма да успее, затова предпочита с тяло", коментират запознати с личния живот на Георгиева.

Чаровницата не крие, че е освободена и няма никакви задръжки. Тя следва максимата, че веднъж се живее, а младостта е доста преходна, затова трябва да се граби с пълни шепи от удоволствията на живота.

Злобарки и завистнички обаче не пропускат да напомнят, че такива като нея има много по света и особено у нас - в тези среди жените искат лесно да се домогнат до пари, без да работят и без да се борят за насъщния си.

"Честно казано, никога не ми е пукало какво говорят хората за мен. Това автоматично значи да полудея", контрира ги набързо Георгиева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама