Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6348999 www.bgdnes.bg

Щерката на ОРХАН МУРАД РАЗКЛАТИ ДУПЕ

Скандален клип, вижте я!

Обещаваме ви, че такова не сте виждали! Дъщерята на Орхан Мурад става певица с дупе!

Малката Сузи, както сигурно я помните, вече не е толкова малка. От онова миловидно детенце няма следа, изведнъж се е пръкнала звезда като от Ем Ти Ви.
Тепърва Сузи ще е 8 клас, но гони по петите Ким Кардашиян. Малката е рапърка, не ще да е фолкпевица, не ще да е като баща си. Вече има и видеоклип. Нейният псевдоним е Сузанита, намерила си е дуетна половинка - пич с прозвището Каската. Двамата пускат "Луцифер и Буда". Лириките настрана, тук видеото е важно.
Започва ударно - млади мускулести момчета са голи до кръста, татуировки, маски тип "командоси", разни автобегачки, мотори и бъгита.

Появява се Сузи (Сузанита), руса е и по впито боди с мрежест чорапогащник. Кълчи се край момчетата, задява едното, после се качва на една кола и там също танцува. Друг кадър - подава си Д-то от прозореца на колата и започва да го тресе като негърките от Ем Ти Ви.

Всички са скандализирани и плюят както Сузи за избора й на поведение, така и западните хитове за налагане на разни пошли тенденции в музикалните клипове.
Вижте я и сами преценете какви ги върши осмокласничката...

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама