Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6365633 www.bgdnes.bg

Полицай Цветан Благоев твърди: Колят елен в полицейско управление (снимка 18+)

Животното е изядено на банкет за началници на вилата на МВР-Враца

Елен е заклан най-безцеремонно в тоалетната на полицията в АЕЦ ДКозлодуйУ.

Шокиращата история, съпроводена с още по-брутални снимки на отрязаната глава на красивото животно, бяха публикувани от полицай Цветан Благоев в личния му профил във фейсбук.
"Преди известно време в района на АЕЦ е възникнало ПТП, като един полицай със служебен автомобил е ударил животното и го е ранил. По разпореждане на началник съвместно с взводен командир са прикрили състоянието на животното, а после то най-безцеремонно е заклано в тоалетната на полицията в АЕЦ ДКозлодуйУ. Тия хора нито са уведомили горско, дежурна - никой", споделя служителят на реда.
След което работата се разшумяла, на виновния полицай е съставен акт, който е обжалван в съда и отменен, допълва униформеният служител.
"Животното е изядено на банкет за началници на вилата на МВР - Враца", твърди още полицаят.
Благоев е човекът, който публикува скандалното клипче как шефът на сигурността в атомната централа Пешко Караджов обижда и заплашва служител, който пише акт за шофиране в нетрезво състояние на негов приятел. Видеото Цецо Благоев публикува също в личния си профил във фейсбук.
Караджов бе отстранен от поста си. Решението за уволнението бе взето, след като резултатите от проверката са били докладвани на премиера Бойко Борисов.
"Чувствам се удовлетворен, защото се оказа, че има държава. Има кой да защитава редовия полицай на улицата, за което искам лично да благодаря на премиера. Уважаеми г-н Борисов, ако желаете, разпоредeте проверка и в РУ-АЕЦ - там нещата са страшни. Там двама-трима служители по ръководството на директора на ОД на МВР Ц Враца, побъркаха колегите от тормоз. Там убиват животни в тоалетната на полицията и после правят банкети. И сега са ръководители в сигурността на АЕЦ и РУ "АЕЦ", споделя Цецо Благоев.
От МВР Ц Враца, не вдигнаха вчера телефоните си, за да потвърдят или отрекат версията на колегата си Благоев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама