Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6391996 www.bgdnes.bg

Слънчак значи разврат

Пияни младежи, много плът на показ и силно изявени сексуални желания!
Това е гледката в любимите морски курорти през лятото. С всяка изминала година нещата излизат извън контрол и всичко става все по-брутално и по-брутално. Алкохол на корем и евтини жени се предлагат на всяка крачка.
Само преди дни ситуацията ескалира, когато в центъра на Слънчев бряг мъж разведе половинката си на каишка. Необичайната гледка буквално втрещи околните. За да е още по-пълна картинката, мадамата кротко облиза обувките на любимия си мъж. Не всеки ден се вижда доминант да разхожда жена си като куче и двойката набра популярност за часове.
Малко след садо-мазо разходката в Слънчев бряг двойката я повтори в Пловдив и вече за никого няма съмнения, че този вид отношения са нещо абсолютно нормално за двамата влюбени.
Колоритната двойка, която навря в лицето на десетки летуващи сексуалните си предпочитания, е само част от всичко, на което може човек да стане свидетел по родното Черноморие. Веригите, голите жени и многото разврат са нещо абсолютно обичайно в клубовете по морето.
Конкурсите "Мис Мокра фланелка" или "Мис Голо дупе" се организират във всеки курорт и събират разкрепостени българки и чужденки, които се събличат за нищо и никакви награди. Най-често тези конкурси са само оправдание да се размятат цици в заведенията и да се събират зяпачи.
Някои по-популярни състезания за голи женки също се провеждат главно из "вървежните" морски курорти. Конкурсът "Мис Силикон" до миналата година взривяваше летуващите. Десетки силиконови красавици разходиха прелести до морето и обратно.
За голяма част от чужденците, почиващи у нас, този вид забавления са добре дошли. Чуждите девойки му отпускат края, захвърлят дрехи и предразсъдъци и са готови за забавления, а мъжете само и това чакат. Мъртвопияни момичета по сутиен и разгонени чужденци са обичайна гледка в дискотеките из курортите ни.
Един от най-фрапиращите подобни случаи е, когато през 2013 г. червенокоса пухкава госпожица се качи подпийнала на бара, позволявайки на непознати младоци да мачкат гърдите й.
Година по-късно бе пуснат минисериалът "Какво се случва в Слънчев бряг", излъчен по английска телевизия. Кадрите във видеото показват пълна голота, секссцени, повръщане и дори хирургически операции. В един от епизодите зрителят бе запознат с няколко сезонни работници от Острова, които вече няколко години идват в курорта, за да набират хора за нощните партита в клубовете.


Все още има места, където срещу 20 лева вход чужденци могат да пият колкото душа им иска, а няколко часа след полунощ купонът прераства в оргия. В по-елитните заведения посетителите може да не се включват в оргията, а само да гледат. След полунощ професионални танцьорки в оскъдно бельо се вихрят по дансинга, търкайки се в мускулести господа.
Хитови дискотеки се надпреварват да изкушат клиентите си с всевъзможни еротични забавления, някои от които надминават и най-смелите ни очаквания. Диви купони, полети обилно с алкохол, еротични танци и дори спектакли на границата с вакханалия, се вихрят в известните клубове, а подпийнали местни красавици и летовнички захвърлят дрехи и задръжки след няколко чашки. Клубните танцьорки първи дават тон на по-свенливите посетители. Които след първата бутилка смело се разделят не само с дрехите, но и със задръжките си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама