Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6405825 www.bgdnes.bg

Вагини цъфтят на Сардиния

Голи туристки напук на закона се снимат по репродуктивни органи

Голи вагини пържат сред древни руини нахакани туристки само и само за да ги показват след това пред хиляди хора в Инстаграм. 

По непонятна причина десетки жени се снимат по полов орган, докато бродят по исторически места и плажове в Италия, и пращат фотосите на еротичната страница. Всичко, което получават от това, са гордост и похвалите на доволни от гледката непознати. Вероятно някои получават и глоби, защото на почти всички места, включително и голяма част от плажовете, разхождането чисто гол е забранено.
Идеята тръгва от италианската манекенка Маура, но инициативата й бързо набира популярност и много нейни последователки започват да й пращат снимките си. 

Реклама

Галерията бързо се напълва с фотографии на дами, които се изтягат блажено на плажа, а някои дори са полузаровени в пясъка, така че само щръкналите към небесата цици да източват лигите на зяпачите от другата страна на екрана. Най-многобройни са дупетата, които щедро се развяват сред камъни, храсталаци, древни колони или на фона на някой град. 

Търсачките на креативност позират голи сред заснежени планини или в провокативни пози в тюркоазените води на дългата 2000 км крайбрежна ивица на Сардиния. „Много, много, много красиво“ и „Благодаря за гледката“ са само част от коментарите на 100-те хиляди ненаситни за нови снимки последователи на еротичния акаунт. Naked_Sardinia. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама