Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6405880 www.bgdnes.bg

След Д-то лъснаха и гърдите на Никол

Още голи снимки на любимата на Григор Димитров лъснаха в интернет. След първата порция селфита, на които Никол Шерцингер показа голо дупе, сега на показ са гърдите й.

Фотосите са 100% достоверни, твърдят хакерите. Те са от почивката на Никол с Гришо в Италия преди време. На тях се вижда как българинът нежно докосва любимата си, която е разголила гърди на плажа.

Реклама

В същото време Шерцингер и още няколко от най-популярните световни звезди предприеха действия срещу хакерите, които преди ден откраднаха техни лични снимки от профилите им в социалните мрежи и ги публикуваха в интернет.

Според в. "Сън" появилите се голи снимки на певицата са фалшиви. Сред тях има и истински, на които тя е облечена и които са взети от профила й в Инстаграм. Никол е задействала адвокатите си със задачата всички фалшиви снимки да бъда свалени. Вчера вече те бяха премахнати от сайта, на който бяха качени. Тези с Гришо обаче все още бяха там.

Другите звезди, които предприеха действия срещу хакерите, са Линдзи Вон, Тайгър Уудс, Майли Сайръс, Катрин Тисдейл и т.н.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама