Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6416721 www.bgdnes.bg

Мартинките прецакват Златките на секссцената

Богаташите си падат по желиран силикон

Ново поколение плеймейтки праща в пенсия съсухрените златотърсачки

Милена ВИКТОРОВА

Русата и Черната Златка отиват в историята и спокойно могат да се пенсионират! На хоризонта изгрява ново поколение плеймейтки, което започва с пластичните операции в съвсем ранна възраст и отправя агресивни секспровокации без капка свян.
Запознайте се с Мартина Юрукова и Мартина Петкова, известни вече като Русата и Черната Мартина. Двете са най-актуалните бръмчалки и вече имат хиляди фенове и последователи в социалните мрежи.


Девойките, които до вчера ходеха на училище и си играеха с куклите, в момента се снимат голи и не излизат от родните чалгасарници. Фолквизия и поведение, силикон в изобилие и всевъзможни хирургически намеси - такава е ситуацията при двете Мартини.
"Не е уместно да ги сравняват с нас", коментира с половин уста Черната Златка. Тя отдавна заряза този начин на живот, вече е майка и се занимава основно с благотворителност. Нейната колежка Златка Райкова пък се насочи в областта на модата и се изявява като дизайнер.

Реклама


"Красотата е до време - тъпотата е завинаги. Но за каква красота може да става дума, поглеждайки тези две желирани Мартини. Нямат нито класа, нито поведение. Едната дори прилича на Майкъл Джексън в периода си на разпадане, когато почти остана без нос", коментират злобно потребители в интернет.


Мартините са твърдо решени да станат известни и с цената на всичко драпат неистово това да се случи. Те не се срамуват да показват интимни зони от тялото си, нито да се впуснат в нощния живот и всичките му екстри, които той предлага.
"Поредните еднодневки, които на 40 години ще са изхабени и изцедени като последен лимон", съскат завистници.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама