Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6416819 www.bgdnes.bg

Сьомга върху цици за Абрамович

Рома нямаше да стане олигарх, ако му бях бутнала в училище, казва певицата Щурм

Половинвековна гръд пъчи Наталия Щурм в опит да възбуди отново старата си любов Роман Абрамович.

Реклама

Певицата заголва трътка сред живописните пейзажи на Норвегия и крие апетитната си гръд с парчета пушена сьомга. Откакто стана ясно, че маститият олигарх бие шута на третата си съпруга Дария Жукова, Наталия се счупва от еротични фотоси в Инстаграм. Изпълнителката на хита от 90-те „Окончен школьный роман“ е първата любов на мастития олигарх. Двамата са в един клас в 32-ро училище в Москва. 

Според разказите й, младият Роман е безнадеждно влюбен и я преследва упорито, докато тя си пада по момче от съседния клас. В крайна сметка той не успява да спечели вниманието й. „Ако бях приела ухажванията на Рома, вероятно той нямаше да стане олигарх“, посочва Наталия, която споменава бизнесмена с галеното име Роми. 

51-годишната Щурм се активизира с голите фотоси по време на почивка в Норвегия и всеки ден бълва кадри със зашеметителното за възрастта си тяло. Парчета риба, тънки блузки или юмруци пазят най-интимните й подробности от очите на феновете. Тя използва провокативните си фотосесии и за да прави реклама на Норвегия и на страхотната й сьомга. Не е ясно дали норвежките власти са благосклонни към развратната и непоискана реклама на страната им. 


Разводът тъне в мистерия

Докато олигархът лиже рани за пропуснатите възможности със секси мацката Наталия Щурм, загадъчната атмосфера около развода му продължава. Броени дни след като Абрамович и Жукова обявяват публично решението си, в медиите плъзват противоречиви съобщения. Според една част от изданията става въпрос за раздяла - но не и за развод. Паралелно с този слух се тиражира информация, че Роман Абрамович и Дария Жукова са твърдо решени да разтрогнат брака си официално и вече са договорили в подробности подялбата на общото имущество.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама