Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6469534 www.bgdnes.bg

Сварена глава с портокали по руски

Канибали хранят с човешко войници

Консервна фабрика за човешко откриха ченгета в дома на извратено семейство в Русия.
Къщата на ужасите се намира в град Краснодар, Южна Русия, и принадлежи на Дмитрий и Татяна Башкееви. Изстъпленията на двойката са разкрити благодарение на собствената им непредпазливост - Дмитрий губи телефона си на улицата. Строителният работник Роман Хомяков намира мобилното устройство и се натъква на смразяваща гледка - селфита на 35-годишния Дмитрий с парчета от женски труп.


"Отворих фотоалбума и погледнах само две снимки. Беше достатъчно, за да припадна от ужас", свидетелства Хомяков.
Изплашеният до истерия бачкатор тутакси информира органите на реда за случая.
Към адреса на Башкееви се отправя взвод криминалисти, които имат кошмарния шанс да влезнат в ада. В кухнята ченгетата са посрещнати от планина буркани с консервирано човешко.

Реклама


"Къщата приличаше на нещо средно между кланица и сметище. Подът и всички мебели бяха покрити с мръсотия, парцали и човешки коси", разкриват участници в полицейската акция. Най-голямата находка за разследващите е фризерът на семейството. Оттам изскачат седем чувала дълбоко замразена човешка карантия и месо.


Дмитрий и Наталия Башкееви незабавно са прибрани на топло и на предварителния разпит разказват прелюбопитни детайли от канибалския си живот. 42-годишната Наталия признава, че тя и съпругът й са убили, накълцали и изяли или затворили в буркани над 30 човека, предимно жени. Двойката лови плячката си в интернет, като регистрира фалшиви профили в сайтовете за запознанства. По този начин куп наивни девойки са подмамени да дойдат "на среща" в дома на Башкееви. Стопанката на адския "месокомбинат" разпознава десетки свои жертви, които се водят безследно изчезнали и все още се издирват от полицията. Човекоядката изповядва и друго неподозирано престъпление: в продължение на години е хранила с човешко курсантите във военната академия, в която работи като медсестра. Озверелият Дмитрий също прави цветисти самопризнания - канибал е от юношеска възраст и редовно вечеря човешко с жена си.
Допълнителни инкриминиращи материали са открити в мобилните устройства на канибалите. В телефона на Дмитрий има фотография на човешка глава, гарнирана с портокали. Семейната двойка е заснела и видеоклип, който дава "полезни" съвети как се готви и овкусява човешкото, посочват разследващите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама