Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6489241 www.bgdnes.bg

Спадат члена на хърватския Кен

Денонощна ерекция трови живота на популярния хърватски манекен Невен Циганович.

Пенисът на 45-годишния атлетичен мъж не може да стои в отпуснато състояние дори и при липса на психологическа и физическа стимулация. Красивият балканец страда от рядкото заболяване приапизъм, причинено му от медици.

Циги е жертва на лекарска грешка, която е допусната преди години в Иран. Той е пациент на болница за пластична операция и иска корекция на носа. Бият му стандартна обща упойка, но нещо се обърква. Когато излиза от сън, Невен е с еректирал член. Мъжкият му полов орган не спада и след самозадоволяване в тоалетната. Опиянението от потентността продължава едва няколко дни.

Реклама

"Прибрах се в Загреб с надеждата, че нещата ще се оправят. Естествено, първо се радвах на факта, че нямам нужда от химия "малкият войник" да бъде поста си - споделя Циганович. - Но времето минаваше, а положението си оставаше все същото. Наложи се да посетя местни специалисти. Всички бяха категорични - от инжекцията е засегнат някакъв нерв, който причинява приапизъм", допълва манекенът.

Връща се в клиниката в Иран, за да оправят проблема с ерекцията. Там се запознава с 35-годишния Джъстин Джедлика, който си прави повече от 200 операции, за да се превърне в живата кукла Кен.

Оказва се, че наследниците на персите не могат да му помогнат. Плащат му солидно обезщетение и го отпращат по живо, по здраво. В Загреб лекарите го уверяват, че могат да го излекуват. Ляга два пъти под ножа, но без успех. Медици от Лондон предлагат до го лекуват с билки и илачи, но Невен отказва. Доверява се на лекари от Белград. Първоначалните резултати показват, че операцията е успешна.

"Трябва да остана още 5-6 дни в болницата. Засега съм добре. Ще направим тестове, преди да ме пуснат. Най-после се чувствам "отпуснат", шеговито коментира Невен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама