Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6523695 www.bgdnes.bg

Плеймейтката Нора Недкова: Търся си гадже!

Тежък характер съм и имам сериозен проблем с мъжете

КОЯ Е ТЯ

Нора Недкова е една от най-изкусителните кандидатки на тазгодишното издание на конкурса "Мис Плеймейт". Заради изваяното си тяло е сочена за една от фаворитките в еротичната надпревара. За секса, мъжете, флиртовете и още нещо четете в следващите редове.

Борислав РАДОСЛАВОВ

- Нора, здравей. Защо участваш в "Мис Плеймейт"?
- Конкурсът е едно огромно предизвикателство. От доста години насам ме канят за участие, но не приемах. Бях против показната голота и като цяло за този тип конкурси. Когато навърших 24 години, осъзнах всъщност колко бързо минава времето и ако на този етап не рискувам, друго подходящо време няма да има. В момента мога да се надявам на най-доброто.

Реклама


- Притежателка си на едно от най-красивите тела. Спазваш ли режими? Спортуваш ли?
- Да, спортувам. Ходя на фитнес, но не толкова активно. Порок са ми вредните храни, но съм решила да се взема в ръце и до финала да покажа доста по-добра форма. Всичко е до воля и мотивация.


- Коя е непознатата Нора? Разкажи ни най-важното за себе си.
- Аз съм много истински и непринуден човек. Винаги съм откровена и казвам това, което мисля, но хората не обичат истината и не винаги я приемат. Затова и не всички ме харесват. Преживяла съм доста трудности в своето детство, но това ме изгради като силна личност. Обикновено съм свикнала да се справям сама с трудностите без подкрепа на мъж и това е лошото, че когато свикнеш сам да си бъдеш опора и приятел, трудно допускаш хората и не са ти толкова необходими.


- Имаш ли силикон в гърдите и ако да - колко кубика си сложила? Помага ли ти големият бюст?
- Нямам нито една пластична корекция по себе си. Всичко е ген. Може би един ден след като родя, бих си сложила импланти, но на този етап и тези години не мисля, че е необходимо да натоварвам тялото и организма си.


- Смяташ ли, че си най-достойна да спечелиш надпреварата и защо?
- Да! Може да има и по-красиви кандидатки от мен, но аз притежавам страхотно присъствие, излъчване и харизма. Затова и хората ме харесват. Едно нещо разбрах с положителност в моя живот - навсякъде може и без мен, но с мен е по-забавно.


- Ти и Ана-Мария сте спрягани за фаворитки в конкурса. Русата или черната ще победи?
- С Ана-Мария сме в много добри отношения. И двете заслужаваме да спечелим. Нека победи по-добрата!


- Българинът знае ли как да се държи с една жена, или е тъмен балкански субект?
- Масово българинът не знае как да се държи с една жена. Разбира се, всяко правило си има изключения. Имам сериозен проблем с мъжете. Притежавам тежък характер и съм силна личност. Винаги търся в отсрещния пол сила, подкрепа и уважение. Мъжете се плашат от умни, красиви и темпераментни жени. Обикновено, когато става дума за сериозно обвързване, предпочитат по-тихи и спокойни половинки.

Реклама


- Кои са най-забавните свалки, с които са се опитвали да те спечелят?
- О, много са, почти всекидневно. Повечето мъже мислят хубавите момичета за високомерни и надути. А ние просто сме незаинтересовани. Когато има химия между двама души, това си личи от разстояние.


- Какви скъпи и оригинални подаръци си получавала?
- Най-хубавият подарък, който един мъж може да ми направи, е хубава почивка на избраната от нас дестинация. Нямам нужда от предмети, а от преживявания.


- Предлагали ли са ти платена любов заможни господа и ако да - каква е най-голямата сума?
- Разбира се, че да! Едва ли има красива жена, на която не са предлагали. Обикновено това се прави от мъже, които няма какво друго да покажат и предложат.


- Какво мислиш за известните плеймейтки - Николета Лозанова, Златка Димитрова и Златка Райкова?
- Красиви и секси млади жени. Симпатизирам на Златка Райкова.


- Ти си професионална танцьорка. Разкажи за работата си.
- Танците са ми в кръвта. Танцувала съм в едни от най-известните балети в България. Имам страхотни спомени и преживявания. Често имахме международни участия. Били сме на една сцена с едни от най-големите имена на хаус музиката - Армин Ван Бурен, Тиесто, Санди Ривера и много други.


- На 15 години си била мажоретка на националния отбор по волейбол. Какви спомени пазиш?
- Това беше една от първите ми изяви и бях много въодушевена. Това са едни хубави спомени с препълнените зали и екзалтираната публика.


- Имаш магазин във Варна. С какъв бизнес се занимаваш?
- Имам магазин за дрехи на Златни пясъци. Но истината е, че винаги съм искала да се занимавам с ресторантьорски бизнес - барове и ресторанти. Дано някой ден осъществя желанието си.


- Световно изследване показва, че варненки са в топ 10 по красота в света и "правене на най-много любов". Можеш ли да го потвърдиш от личен опит?
- Явно е така - красиви и "скромни".


- Какви мъже харесваш? Футболистите като че ли са най-вървежни сред моделките.
- Не бих си хванала гадже футболист. Много трудно някой мъж привлича вниманието ми.


- За или против секса за една нощ? Защо?
- Когато хората са млади и има привличане между тях, няма лошо, но не правя секс за една нощ. За да бъда с един мъж, той трябва да ми хареса не само визуално, но и интелектуално, а това обикновено не се разбира от първоначалното запознанство.


- Имаш ли приятел?
- Не. В процес на търсене съм.


- Какво те прави щастлива?
- Има две неща, които правя, когато съм в депресия. Първото, като всяка жена, е да пазарувам. Обикновено изкупувам мола. Другото е да пътувам. Тогава се чувствам истински щастлива и заредена. Мечтата на живота ми е да обиколя света и да опозная всяка една култура.

Реклама
Реклама
Реклама