Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6568706 www.bgdnes.bg

Най-скандалната кечистка се завърна

Най-скандалната кечистка в световната федерация Пейдж направи своето завръщане. 25-годишната брюнетка изненадващо се появи в поредното издание на шоуто „Първична сила“ и с предизвикателното си присъствие подлуди феновете. Тя се облиза пред тях на няколко пъти, което предизвика доста коментари.

Бившата шампионка отсъстваше близо година и половина от ринговете заради различни проблеми. Според слуховете в съблекалнята красивата британка на два пъти е била хваната с наркотици и забранени стимуланти. Официално тя беше отстранена за период от три месеца, а през това време си направи операция на врата.
През март тази година името на Пейдж се завъртя по всички новинарски агенции. От нейния телефон бяха откраднати брутални порноклипчета. В тях тя прави секс с друг кечист - Екзавие Уудс, пред погледа на тогавашния си приятел Брад Мадъкс. В разпространените материали има още няколко клипа и снимки с нейно участие. В един от тях тя прави анален секс с партньор, а в друг се заиграва с изкуствени фалоси.
От световната федерация не наказаха публично Пейдж, но забавиха нейното завръщане. Англичанката сякаш е абонирана за проблемите. Двамата с нейния доскорошен годеник - бившия шампион на федерацията Алберто дел Рио, бяха арестувани на летище. Те взаимно се обвинявали в зависимости от алкохол и дрога и смущавали останалите пътници. Според роднини на Пейдж Дел Рио редовно я пребивал.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама