Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6570577 www.bgdnes.bg

Мис Тигрова в брутално порно

Сама пуска видеото като отмъщение

Цецо Боклука я заплашил със съд, ако не го свали от розов сайт

Детелин Късметлийски
     Борис Крумов

Интернет сензацията Мая, позната повече като Мис Тигрова, лъсна в брутално порно с бившия си приятел Цецо Боклука, както тя сама го нарича.
Видеото се появи в популярен сайт за споделяне на розови филмчета, но малко след това бе изтрито по желание на самата Мая. Все пак порното продължи да се разпространява и от други потребители из форумите.


В заснетите кадри Мис Тигрова обгрижва сексуално Цецо, а на изпълненията й биха завидели дори някои от световноизвестните порнокралици. Действието се развива на широка спалня в домашна обстановка.
Не е ясно кога е правено видеото, но очевидно то е, преди Мая да се подложи на операция за увеличаване на бюста по-рано през годината. Танцьорката на пилон и видимо доста по-възрастният й приятел съзнателно решават да заснемат любителските порнографски кадри с камера.

Реклама


„Чукай ме! Много ми се е*е с теб, човек“, започва Цецо Боклука. „Супер, и на мен ми се е*е“, отговаря Мис Тигрова. „Хубаво ли ти е, като го лапаш?“, продължава с мръсотиите Цецо. „Да“, отвръща Мая, след няколкоминутни креватни изпълнения Тигрова решава да смени позата и пита Цецо: „Искаш ли да ти дам камерата ти да я държиш?“.
Очевидно партньорът на палавницата не одобрява наличието на видеозапис, но не спира да говори перверзии. Диалогът от негова страна продължава: „Кефи ли те да те чукат отзад, кажи ми?“. „Да, Цецо“, отвръща възбудената Мая.
На края на видеото Цецо посяга към камерата, за да я спре, а Мис Тигрова с недоволство му казва: „Защооо, не се ли забавляваш? Това е забавление!".


През есента Мис Тигрова се оплака публично, че била насилвана от бившето си вече гадже. Тя разказа как е била зверски пребита от Цецо и се наложило да избяга от апартамента по гащи и да потърси помощ от полицията. Скандалът възникнал, след като Мая уличила любимия си, че се вижда и с други жени зад гърба й.
"Пуснах този клип, а после го изтрих, защото Цецо ме заплаши, че ще ме съди - разказа пред "България Днес" Мис Тигрова. - Сега съм в добри отношения с него, но не се виждаме. Не се и караме. Свалих клипа не защото ме е уплашил, а защото не ми се занимава да се съдим. Наясно съм колко лош може да бъде."
Мис Тигрова все още няма отговор от прокуратурата за нападението срещу нея от страна на Цецо Боклука.
"Извадих си медицинско и подадох жалба - обясни дипломираната журналистка. - Предполагам, че са закрили делото."


Стриптийзьорката хвърли в шок всички свои фенове. Тя обяви, че след няколко дни ще изтрие своята емблематична фейсбук страница. Мис Тигрова имаше десетки хиляди последователи, които поглъщаха ежедневно нейните видеоблогове.
"Хората няма да ме търсят и вече няма да съм актуална - обясни Мис Тигрова. - Няма накъде повече да се развивам с фейсбук страницата. Това не ми носи удовлетворение. Надявам се хората да ме забравят. Искам да се развия в по-сериозна насока. Преди също съм тръгвала да трия страницата. Надявам се сега да издържа. Искам да се развивам в моята специалност. Още не съм намерила нищо. Не са ме канили в телевизии. Само участвах в някакви интервюта."


Фенка е на клиповете

Мис Тигрова никога не е криела, че е фенка на сексклиповете. За нея това е показател доколко партньорите са разкрепостени и не им пука.
"В днешно време всеки може да прави такива клипове при наличието на толкова добри камери за телефони - разказа в свое интервю за "България Днес" преди време Мис Тигрова. - Живеем в XXI век. Както мъжете имат нужда от секс, така и жените. С разликата, че жените спазват морал. Те не могат (повечето) да си лягат с различни само защото им се прави секс като при мъжете."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама