Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6578876 www.bgdnes.bg

Ексклузивно! Луна в лесбосцени

Моделът Диана Великова: Изпитахме оргазъм, докато се докосваме!

"Изпитах оргазъм по време на снимките на песента ми "Чики-чики". Възбудих се зверски, докато фотомоделът Диана Великова докосваше гърдите ми с върха на пръстите си." Това признание направи скандалната фолкпевица Луна, малко преди да влезе в сезона на най-харесваните на "ВИП брадър".

Реклама


"С Луна много си допаднахме. И двете получихме оргазъм още на снимките, след като се пипахме", признава и самата Диана Великова.
Песента "Чики-чики" Луна записва през 2002 година. Тя е филмирана в един от апартаментите на певицата в столицата. В снимките й партнира надарената със супергръдна обиколка Диана Великова.


Двете се съблекли, както ги е майка родила, и се галили по най-интимните места. "Харесах много Диана, защото аз не бях водещата в леглото. За първи път се оставих в ръцете на друг човек. Доста време след бурната сцена двете лежахме и не ни се ставаше. Оттогава с Диана се виждаме всеки ден", изповядва най-съкровените си тайни Луна.


По време на горещите сцени освен те двете, мъжкият екип, во главе с режисьора Стилиян Иванов, също здраво изпълнил пакета, забелязала периферно Луна. Унесени в ласки, двете мадами мятали сутиени и прашки по камерите.


"Исках да снимаме клипа в моята спалня, за да се отпусна. Правиха ми татуировките четири часа преди да започнат снимките. Кръвта ми се смрази, затова изпих три чаши червено вино. От тях погледът ми блесна", спомня си и най-малките детайли от снимките изпълнителката. В скандалния клип й партнират и двама мъже - двукратният световен шампион по вдигане на тежести Златан Ванев и фотомоделът Филип.

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама