Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6609868 www.bgdnes.bg

Мацката на Хауърд гола

Гаджето на вратаря Тим Хауърд - Нора Сегура, се завърна с гръм и трясък на кориците на модните списания. Тя засне гореща фотосесия, която накара доста мъже да завидят на бившия страж на "Евертън".

Нора бе избрана за най-секси в конкурс на списание "Максим". По този повод половинката на вратаря на "Колорадо Рапидс" се снима за корицата на изданието. Красивата моделка позира както майка я е родила на повечето от кадрите.

Реклама

Нора е с шведско-испански произход. Нейният баща е практикуващ будист. Той я е научил да се грижи за ума и тялото си. Моделката се увлича и по алтернативната медицина. Описва себе си като хипи дете. Най-голямата й мечта е да има собствено шоу. Наскоро пусна свой видеоканал в ютуб. Там тя качва клипове, в които показва фитнес упражнения.

Двамата с Тим започват връзката си, докато той играе за "Евертън". След това тя заминава с него за Америка. Там бързо привлича погледите на редица известни марки. Освен това завършва театралния институт "Лий Страсберг" в Лос Анджелис и се готви за кариера в киното.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама