Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6735265 www.bgdnes.bg

Уанда беснее

Съпругата на нападателя на "Интер" Мауро Икарди - Уанда Нара, жестоко избесня. Повод за гнева на сексбомбата са информациите, че с футболиста са пред развод.

"В последно време излизат различни лъжи по мой адрес и семейството ми - обяви Уанда, която е и мениджър на съпруга си. - По принцип никога не отговарям, но в този случай трябва да го направя, защото това, което се твърди, е огромна лъжа. Всички лъжи и нападки са неоснователни! Преди всичко съм майка, която се грижи за пет деца. След това съм съпруга, съпруга на Мауро. След всички нападки, които бяха отправени, се почувствах длъжна да се защитя. Предадох всичко на адвоката си и знайте, че ще си платите за всички обвинения по адрес на моето семейство. Обвиненията ще имат своите последствия."

Според слуховете Нара и Икарди са пред развод. Причината е, че сексбомбата е изневерила на мъжа си със съотборниците му Иван Перишич и Марсело Брозович. Вестник "Либеро" дори обяви, че в социалните мрежи е споделен горещ запис, включващ Уанда и други основни футболисти от съблекалнята на "нерадзурите".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама