Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6760198 www.bgdnes.bg

Ето го най-големия и красив бюст в театъра!

Нова звезда в класа на проф. Маргарита Младенова

Наследницата на Аня Пенчева е Кети Райкова

Забравете за Аня Пенчева!

Българският театър вече си има нова актриса с най-голям бюст и тя е студентка!

Надарената мадама е Кети Райкова, изключително талантливо и симпатично момиче от класа на проф. Маргарита Младенова.

Постановката, в която блесва младата девойка, е "Сън в лятна нощ" по Шекспир, студентски спектакъл, който се играе в НАТФИЗ "Кр. Сарафов". В него Кети влиза в ролята на Титания и Хиполитаи в една от сцените разголва огромните си гърди за радост на публиката и най-вече на мъжката й част.

Реклама

Самата Аня Пенчева също е впечатлена от надарената си наследничка.

"Няма нищо лошо в събличането, стига да не е самоцелно. Ще се радвам, ако момичето успее с таланта си", споделя актрисата.

Аня Пенчева за първи път е разсъблечена от акад. Людмил Стайков.

"Моят велик гуру ме съблече за първи път. С него в киното направих много неща за първи път. Успях да преодолея и най-трудното и тежко за мен - сцените с изнасилването във филма "Време разделно", обяснява още Аня. Освен там актрисата се съблича и в "Хан Аспарух", отново направен от талантливия режисьор.

Сега младата Кети Райкова уверено върви по стъпките на по-възрастната си колежка. Точно като Аня Пенчева и Кети Райкова не залага само на едни голи сърди, а впечатлява и с много талантлива игра.

"Не мога да говоря за това как съм се представила в това представление, но съм щастлива, че съм в класа на проф. Маргарита Младенова", споделя самата Кети.

"С нейния талант и физически качества едва ли би останала без работа. От камък да си, ще се чупнеш, като я видиш. Никога не съм ходил на едно и също представление два пъти. До сега. Смятам, че ще гледам Кети още много пъти", сподели с вестника Иван Нотев, състудент в академията, запленен от младата девойка.

Реклама

Най-добрата ни комичка - Стоянка Мутафова, също изрази възхищението си от смелостта на девойката да се покаже по монокини, за да разкрие по-силно образа, който пресъздава.

"Ако е живот и здраве, ще отида да видя тази девойка. Говориха ми веднъж за нея. Между другото, аз първа се снимах гола във филм и не съжалявам, беше красиво", сподели ни Госпожа Стихийно бедствие.

Мутафова наистина ще остане завинаги в историята на киното ни като първата българска актриса, снимала се дибидюс във филм. Е, според рамките на соцморала от 60-те години, но макар и за секунди, зрителите видяха прелестите й, по които с години въздишат много нейни колеги.

Това се случва във филма на Бинка Желязкова "Привързаният балон" по сценарий на Йордан Радичков, появил се на екран в края на 1967 г. Според автора над митичното село Черказки се появява въздушен балон. Балонът облита селото и когато стига до реката, вижда в един вир къпещи се жени. Като едра мряна във вира се премята Стоянка Мутафова и кълне балона, задето я фотографира. Когато излизат от вира, друга селянка й казва: "А на тебе балонът ти фотографира всичко. Всичко!" На което тя отвръща: "Ами аз отде да знам?!".

"И задните части съм си показвала, това е да си артист - да не ти пука от нищо, ма как изглеждаш, ама какво ще си помислят хората, изобщо не трябва да те е грижа", споделя още през смях 96-годишната Стоянка.

"Няма лошо, че момичето се показва както майка го е родила, по-лошо е, ако няма талант, а тя явно има, от всичко, което чувам за нея", заключва Стоянка, която винаги горещо е подкрепяла младите таланти в театъра.

Джеси Джеймс мачка жената на Локум Шекеров

Актрисата си спомня и още един култов момент, когато е "опипвана и целувана" по цялото тялото. Това се случва през 1966 г., когато режисьорът Рангел Вълчанов прави филм пародия "Джеси Джеймс срещу Локум Шекеров" по собствен сценарий. Едно 51-минутно киноугощение, направено за лична употреба на филмовата гилдия и непускано в зрителската киномрежа до 1995 г., и то само в кино "Одеон".

"Рангел Вълчанов разказа как в България идва американският супершпионин Джеси Джеймс (Георги Калоянчев) със задача да взриви Киноцентъра. Маститите филмови босове зад океана са изплашени от успехите на българското кино и искат то да бъде унищожено. Срещу Джеси Джеймс се изправя българският контраразузнавач Локум Шекеров (Григор Вачков), който е мой мъж", спомня си Мутафова. А тя е неговата пищна булка, която му помага, като изневерява с американеца. Най-впечатляващи са кадрите, в които Джеси Джеймс награбва жената на Локум Шекеров. Ама здраво награбване - опипване навсякъде, целувки по големите гърди на българката (които съпругът Локум нарича "тракийски гробници") и страстно впиване на устни.

Реклама
Реклама
Реклама