Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6931518 www.bgdnes.bg

Фенка №1 на световното: Не съм порноактриса

Красивата Наталия Немчинова спечели сърцата на всички мъже по света, след като привлече вниманието на камерите в първите два мача на "сборная" на световното първенство.

28-годишната блондинка бе на трибуните със секси потниче с надпис "Русия" на гърдите. Наталия бе наречена "най-горещата фенка на мондиала" в социалните медии. Мнозина започнаха да търсят информация за нея. И попаднаха на интересни факти, че тя е участвала в редица порнофилми и голи фотосесии под различни псевдоними.

Реклама

Омъжената Наталия най-накрая наруши мълчанието си. Направи го, за да опровергае информациите, че е порнозвезда.

"Вероятно някой ще се разстрои, но никога не съм работила в порноиндустрията - заяви тя. - Всичко, което пишат за мен, е лъжа. Такива филми не могат да се намерят никъде. Всъщност историята с моите снимки е стара."

Наталия твърди, че бивше гадже, с което се е разделила преди пет години, е публикувало техни сексклипчета за отмъщение.

"Тогава той качи онлайн всичките ми голи снимки - обяви блондинката. - Никога не съм работила като порноактриса. Не се продавам. По едно време действах като модел. Но това беше моето хоби. Не постоянна работа."

Въпреки твърденията й кратко търсене на името й в гугъл дава многобройни резултати с участието й във видеоклипове, хоствани от порносайтове като PornHub и Ebalka. В биографията й са изброени повече от дузина видеоклипове, които я показват във филми с порнографски характер. Сексснимките, на които определено е Наталия, са достъпни в онлайн пространството.

Реклама
Реклама
Реклама