Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6962959 www.bgdnes.bg

Джордан развя циците на плажа

Футболната мъжемелачка Кати Прайс-Джордан развя изкуствените си бомби на плаж. Красавицата замина за Тайланд заедно със своето младо лъвче Крис Бойсън. Сексбомбата имаше няколко тежки месеца, след като се раздели с третия си съпруг.

Джордан направи обиколка из плажната ивица и прикова погледите на всички наследници на Адам. Кати раздаваше усмивки наляво и надясно, като беше оставила горнището на своя бански на шезлонга.

Реклама

След разходката Прайс реши да се погрижи за своите крачета. Тайландските плажни масажисти едва не се сбиха за честта да помачкат краката на британката.

Сексбомбата изглеждаше много щастлива с 22-годишния Бойсън, който е фитнес инструктор и диетолог. Двамата не спряха да купонясват в Тайланд.

Очаква се скоро Джордан да разкаже за своя личен живот и раздялата с нейния съпруг Киърън Хейлър, който й изневери с няколко момичета.

Бедите над главата на Джордан не са приключили. Тя трябваше да пусне в продажба притежаваните от нея животни, за да събере пари. Кати е собственик на четири коня и две лами, шест заека, овца, патици и прасета.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама