Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/6995893 www.bgdnes.bg

ТОВА СА НОВИТЕ ПЛЕЙМЕЙТКИ!

Кристина Филипова

София

Всички пътища водят към Playmate. Дори пътят на едно момиче, който започва от мечтата да бъде прокурор и минава през завършването му на новогръцка филология в Софийския университет.

- Каква си мечтаеше да станеш, когато беше малко момиченце?

- Прокурор!

- Намираме, че това е най-странната детска мечта на плеймейтка, за която сме чували! Добре, как се виждаш след 10 години? Не като прокурор, предполагаме?

Реклама

- Щастливо омъжена, с още едно дете и... Иска ми се да се занимавам с бизнес, с гръцки. Още повече че точно това ми е специалността - икономика и гръцки.

- Как поддържаш форма?

- Нищо специално не правя. Бях състезателка по плуване като малка, но после получих някаква алергия от препаратите в басейна.

- Какво мислиш за еднополовата любов, за еднополовите двойки?

- Самите отношения са окей. Всеки да прави каквото му харесва в любовта. Но когато става дума за отглеждане на деца... май не съм окей.

Цялото интервю можете да прочетете в брой 182 на сп. Playboy


В поредица от единадесет броя единствено читателите на вестник “България Днес” ще могат да оплакнат очи с новия набор плаймейтки за тази година. Всички сочни момичета, които ви представяме, са сред финалистките, които ще се борят за титлата “Мис Плеймейт 2018 г.„. Ако харесвате Кристина Филипова, може да гласувате за нея на playboy.bg/playmates2018

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама