Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/7002139 www.bgdnes.bg

ТОВА СА НОВИТЕ ПЛЕЙМЕЙТКИ!

Валерия Кирилова-Амира

    Плевен

Амира е футболистка. И фенка на Барса! И няма да си слага силиконов бюст. След пет години с фланелката на "Литекс Лейдис" вече е в частен столичен клуб и съвсем спокойно можем да я наречем "най-секси футболистката" в България. Ако сега животът й е свързан с футболното игрище, детската й мечта е да е добър полицай...

- Каква мечтаеше да станеш като малка?

- Полицай! По-скоро криминалист... Много обичах да гледам криминални филми и си мечтаех как и аз преследвам и залавям лошите.

Реклама

- Е, защо не стана?

- Ами защото - или полицайка, или плеймейтка. Не може и двете (смее се)... Няма да ме вземат, ако стана Мис Плеймейт. Ще им уронвам престижа... (смее се).

- Футболистка си. На каква позиция играеш? Вкарваш ли много голове?

- Ляв и десен бек играя. По-скоро подавам за голове и пазя нашето поле. Много съм добра с шпагатите!

- Срещу мъже играла ли си? Те сигурно са много притеснени, като им влезеш с шпагат?

- Ха-ха. Стряскат се, да. Повече ни заглеждат, отколкото да играят.

- Последната книга или филм, които много те развълнуваха?

- Много чета и е трудно да отделя някоя. Но да речем една, която ме докосна много навътре - "Кодово име живот" на Ваня Червенкова.

Цялото интервю можете да прочетете в брой 182 на сп. Playboy

В поредица от единадесет броя единствено читателите на вестник “България Днес” ще могат да оплакнат очи с новия набор плаймейтки за тази година. Всички сочни момичета, които ви представяме, са сред финалистките, които ще се борят за титлата “Мис Плеймейт 2018 г.„. Ако харесвате Валерия Кирилова-Амира, може да гласувате за нея на playboy.bg/playmates2018

Реклама
Реклама
Реклама