Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/7006909 www.bgdnes.bg

СТАНИ МОМИЧЕ НА "ПЛЕЙБОЙ"

Михаела

Дори когато Playboy представя новата реколта плеймейтки, винаги има едно наум. В смисъл, както казва главният редактор Любен Дилов-син, "оглеждаме се за нещо ново, различно, което да провокира останалите участнички". Изглежда, че от мъжката Библия са намерили подбалканско едно наум в лицето (и тялото) на 20-годишната Михаела ТОДОРОВА от Казанлък, която иска да живее в епохата на инките. Тя изглежда като свенлива колежанка, но това е само докато не светнат прожекторите.

- Каква искаше да станеш, когато беше малка

- Банкерка... Даже аз така се научих да броя. Непрекъснато преджобвах майка ми и броях парите.

Реклама

- Секс за една вечер?

- Не! Не го приемам. Пробвала съм тройка само с жени и не ми хареса. Може би защото мъже нямаше! Ха-ха.

- Кои са последните филм или книга, които са те развълнували много?

- "Хакер"... даже плаках на този филм. Книга...

- Коли и бижута, какво ти е отношението?

- Баща ми е производител на триколки - за инвалиди, за състезания. Край него винаги е имало много автомобили. И от много малка съм запалена по бързите коли.

- Има ли друго място или друго време, където би искала да живееш? Извън България, извън сегашната епоха?

- Тук трудно се прави бизнес и затова мисля да се развивам някъде в чужбина. Но за живеене няма по-красиво място от тук. А епохата... не знам... Може би при инките? Много жестоки, а аз си падам малко мазохист.

- Садо-мазо практикуваш ли? Да те капят със свещи

- Обожавам! Това е велико!

Цялото интервю можете да прочетете в брой 182 на сп. Playboy

Страхотно!

Ако сте секси маце, което не се срамува да показва тялото си без досадни дрехи, сега е големият ви шанс! Вестник "България Днес" дава възможност на всички свои разкрепостени читателки да станат момиче на "Плейбой", или с други думи, да грейнат от страниците на библията за мъже. Така за нула време ще се прочуете, мъжете ще ви се лепят, а ще изкарате и пари.

Това, която трябва да направите, е да изпратите свои снимки и кратка биография на електронна поща: [email protected]. Не забравяйте да напишете и телефон за обратна връзка и трите си имена. Успех на всички!

Реклама
Реклама
Реклама