Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/7074421 www.bgdnes.bg

СТАНИ МОМИЧЕ НА "ПЛЕЙБОЙ"

Теодора Иванова с интерес научи, че първият цирк в света е създаден през 1777 г. от Филип Астли. Върналият се от военна служба старши сержант основава в Лондон школа за езда, в която демонстрира своето майсторство. Скоро за тези спортно-акробатически зрелища е построена специална сграда, получила името "Амфитеатър на Астли". Тя е с куполообразен покрив, кръгла зрителна зала, манеж, оркестър и сцена. На 4 август 1777 г. в Лондон се е състояло първото представление.

Страхотно!

Ако сте секси маце, което не се срамува да показва тялото си без досадни дрехи, сега е големият ви шанс! Вестник "България Днес" дава възможност на всички свои разкрепостени читателки да станат момиче на "Плейбой", или с други думи, да грейнат от страниците на библията за мъже. Така за нула време ще се прочуете, мъжете ще ви се лепят, а ще изкарате и пари.

Това, която трябва да направите, е да изпратите свои снимки и кратка биография на електронна поща: [email protected]. Не забравяйте да напишете и телефон за обратна връзка и трите си имена. Успех на всички!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама