Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/7079776 www.bgdnes.bg

Бивша учителка: Роналдо искаше да му пипам члена

Скандални и потресаващи разкрития направи американката Катрин Майорга. 34-годишната бивша учителка обвини Кристиано Роналдо в изнасилване. Случката се е разиграла през 2009 година в хотелската стая на футболиста в Лас Вегас.

"Забавлявахме се с още няколко души, когато купонът се пренесе в апартамента му. Той влезе в джакузито с другите и ме помоли да се присъединя. Когато отидох да се преоблека, Роналдо ме последва. Помоли ме да му докосвам члена. Когато отказах, той поиска да му духам. Искаше да го целуна. Хвърли ме на леглото и скочи върху мен. Опитваше да ме съблече, а аз държах вагината си с ръце", разкри гнусотиите Майорга. Тя признава, че след това е последвал анален секс между двамата.

Реклама

34-годишната бивша учителка призна, че е напуснала работа, за да вложи всичките си сили в съдебния процес. Тя разкрива, че първоначално е подписала извънсъдебно споразумение с футболната звезда.

"Подписах, защото се страхувах. Той е известен човек, а аз съм обикновена жена. Не исках името ми да се замества в подобно грозно нещо. Страхувах се, че медиите няма да ме оставят на мира, но вече не мога да си мълча. Винаги съм се чудила дали има и други жени, които са ставали негови жертви", коментира американката пред "Шпигел".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама