Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/7242167 www.bgdnes.bg

Фигуристка сбъдва гола мечта

Германската фигуристка Анете Дитрт захвърли дрехи за "Плейбой" и бързо върна позабравената си слава.

35-годишната блондинка признава, че от малка мечтаела да се снима гола за списанието и днес е повече от щастлива, че е постигнала една от основните цели в живота си. Още като ученичка Анете се вдъхновява от прочутата си сънародничка и също фигуристка Катарина Вит, която изгря в легендарна гола фотосесия в средата на 90-те години.

Реклама

"Голите снимки на фигуристки в "Плейбой" са нещо като традиция - казва Дитрт. - Като малка бях голям фен на Катарина Вит и когато бях на 15 години, видях сесията й за това списание. Оттогава позиране за "Плейбой" беше моя мечта, която сега изпълних."

Резултатът от фотосесията на Анете определено е добър и снимките й бързо обиколиха цял свят. Подобна слава фигуристката не успя да спечели по време на дългите години, прекарани на леда. Дитрт има национални титли в Германия и Чехия, откъдето са родителите й, но така и не успя да спечели медали от големи международни състезания. Години след края на кариерата си Анете все пак успя да прикове милиони мъжки погледи към себе си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама