Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/7329002 www.bgdnes.bg

Плеймейтка избяга във Виена

Клипът беше грешка, казва Анджелина 

Стяга сватба и работи за бебе

"Двойно повече последователи ми спечели порноклипчето, което изтече в интернет. Не трябваше да става, то вече е в миналото и съм го забравила. Сега живея нов живот извън България и съм много щастлива."

Това сподели пред "България Днес" плеймейтката Анджелина. Фаталната брюнетка проговори пред вестника след месеци затишие и порноклипче, в което бившият й приятел снима двойката в страстни сексуални сцени.

Реклама

"Този клип беше грешка и повече не искам името ми да се свързва с този човек, за да трупа имидж на моя гръб. От два месеца съм лудо влюбена в моя приятел и заедно живеем във Виена. Казва се Добромир, на 26 години е и има ски гардероб в Банско. От Австрия дистанционно управлява бизнеса си по време на световното първенство там", разказва еротичната моделка, която за кратко нашумя и като фолкпевица, но след записани няколко песни с клипове към тях прекрати кариерата си.

Анджелина е на върха на щастието с Добромир. Запознала се с него чрез обща приятелка.

"Отидох до Банско, говорихме по различни теми дълго време. Хареса ми много, а първата целувка стана в басейн. Е, не само целувка, разбира се. Другото се подразбира", спомня си приятните емоции силиконовата плеймейтка.

От първия секс Анджелина разбрала, че това е мъжът, с който си пасва най-добре. Оттогава двамата не пропускат ден, в който да се отдадат на интимни ласки.

"Правим го по 5-6 пъти на ден. И докато гледаме филм, и в банята, навсякъде. Никога не съм правила по-хубав и дълъг секс. Говорим си да създадем наше семейство, да вдигнем сватба и да си имаме дете. Много искам да имам бебе и смятам, че най-накрая срещнах подходящия мъж", не крие радостта си секси брюнетката.

Наскоро Анджелина си направила и тест за бременност, който се оказал отрицателен. И двамата тръпнели в очакване, докато разберат има ли две черти, а Добромир заявил пълна готовност да стане баща.

"Ще имаме много хубави деца с него, защото и двамата сме красиви. Той има прекрасни очи. Като всеки мъж иска да има син, а аз мечтая за дъщеричка. Докато работим за бебе, си правим и наши сексклипчета. Но този път те ще бъдат само за лична употреба и няма да виждат бял свят. Обичам подобни експерименти и изживявания, на които после заедно се наслаждаваме", споделя още пред вестника палавата плеймейтка.

Реклама

Анджелина все още не е получила годежен пръстен и предложение за брак. Но не смята, че едно бижу на ръката и подпис в гражданското ще затвърди повече любовта им и ще ги направи по-щастливи.

"Смятаме тук да си живеем, в Австрия, а в България да се прибираме за по 5-6 дни 2-3 пъти в годината, колкото да видим семействата и приятелите си. Разбира се, всяка вечер ще бъдем навън. А на 12 март подготвям моя рожден ден, който ще празнувам в ресторант в Панчарево. Там ще съберем нашите близки и ще ги запознаем", крои планове за бъдещето Анджелина.

През последните няколко месеца плеймейтката се скри от обществения живот. Не публикуваше снимки в социалните мрежи и активността й спадна до минимум.

"Имах нужда малко да си почина и да дам на Добромир тази тишина. Имахме нужда от нея. Но сега вече съм готова отново да се завърна в активния живот, да подновя фотосесиите си и да зарадвам последователите си", разказва брюнетката.

Преди да срещне Добромир, Анджелина бе спрягана за гадже на Християн Гущеров.

Реклама
Реклама
Реклама