Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/7578692 www.bgdnes.bg

Новите плеймейтки

21-годишната Михаела Тодорова е модел на "Плейбой" още от 2018. Тогава не се престрашава да участва в конкурса "Плеймейт", но след като получава пълна подкрепа от майка си и баща си, решава да стане част надпреварата през тази година. "Нашите даже смятат, че трябва по-често да се показвам", споделя блондинката.

Като малка Михаела мечтае да стана банкерка, да брои пари. След време Скарлет Йохансон става неин идол и се появява мечтата да е добра актриса. Ето защо планира да запише и театрално училище. Михаела вярва, че любовта на гей двойките е по-силна и стабилна в много отношения и дори са дори по-добри родители.

Всички плеймейтки може видите и да гласувате за вашата фаворитка на playboy. sportal.bg

СТАНИ МОМИЧЕ НА "ПЛЕЙБОЙ"

Страхотно!
Ако сте секси маце, което не се срамува да показва тялото си без досадни дрехи, сега е големият ви шанс! Вестник "България Днес" дава възможност на всички свои разкрепостени читателки да станат момиче на "Плейбой", или с други думи, да грейнат от страниците на библията за мъже. Така за нула време ще се прочуете, мъжете ще ви се лепят, а ще изкарате и пари.
Това, която трябва да направите, е да изпратите свои снимки и кратка биография на електронна поща: [email protected]. Не забравяйте да напишете и телефон за обратна връзка и трите си имена. Успех на всички!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама