Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/7581858 www.bgdnes.bg

Новите плеймейтки

"България Днес" представя горещите плеймейтки. Днес ви показваме Янита Гашина, на 27 години, от София.

Завършила "Политическа икономия" в УНСС, а след това магистратура "Политическа икономия на креативната икономика".

Реклама

Като малка мечтае за голямата сцена и светлините на прожекторите. Иска да стана модел или актриса, затова и се записва в конкурса. Дълго обмисля участието си в него, но една сутрин се събужда и си казва "Докога ще го отлагаш?". Споделила е само с най-близките си, които я подкрепят, включително и гаджето й.

Признава, че е емоционална, а най-много се разстройва, когато види или чуе история за някой болен, физически увреден и безпомощен човек, както и самотни възрастни хора.

Всички плеймейтки може видите и да гласувате за вашата фаворитка на playboy. sportal.bg

СТАНИ МОМИЧЕ НА "ПЛЕЙБОЙ"

Страхотно!
Ако сте секси маце, което не се срамува да показва тялото си без досадни дрехи, сега е големият ви шанс! Вестник "България Днес" дава възможност на всички свои разкрепостени читателки да станат момиче на "Плейбой", или с други думи, да грейнат от страниците на библията за мъже. Така за нула време ще се прочуете, мъжете ще ви се лепят, а ще изкарате и пари.
Това, която трябва да направите, е да изпратите свои снимки и кратка биография на електронна поща: [email protected]. Не забравяйте да напишете и телефон за обратна връзка и трите си имена. Успех на всички!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама