Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/7739830 www.bgdnes.bg

Моделки веят гърди на стадиона

Голям скандал се развихри по време на бейзболния мач между "Вашингтон" и "Хюстън" от MLB. Две моделки заголиха гърди пред камерите, предаващи двубоя.

Лорън Съмър и Джулия Роуз вдигнаха фланелките си в мига, в който бяха показани на огромните екрани на стадиона. Отдолу щръкнаха напращелите им бюстове. Така мадамите рекламираха списание, чието лого бе на тениските им.

Реклама

Роуз обясни, че целта на изпълнението им е била и да привлече вниманието към битката с рака на гърдата. Въпреки това ръководството на MLB не се смили над мацките. Те получиха доживотна забрана да посещават мачове от лигата.

"Този спорт се предава много активно - каза Роуз. - Знаехме къде са разположени камерите, за да влезем в прякото излъчване. Когато започнаха да ни снимат, пазачите се приближиха до нас, но знаехме, че няма да направят нищо. В резултат те се обадиха за помощ по радиото. Накрая стигнахме до затвора на MLB, така да се каже."

Те били задържани за около два часа. След това писмено били уведомени, че получават забрана за посещение на спортни събития за следващите пет години и на мачове от лигата за цял живот.

Двете момичета похарчили $80 000 за закупуването на билети и появата им на екраните.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама