Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/8233232 www.bgdnes.bg

Жената на Пенант подмлади вагината

Съпругата на бившия футболист Джърмейн Пенанат - Алис Гудуин, се подложи на доста любопитна пластична интервенция. Тя претърпя вагинално подмладяване.

Това е 15-минутна нехирургична процедура. Струва 1500 паунда.
Моделката се похвали, че след нея любовният й живот значително се е подобрил. Съпругът й, който е бивш играч на "Арсенал" и "Ливърпул", никак не се оплаквал от резултатите.

Реклама

Алис призна, че след като родила дъщеря си, забелязала разлика в тялото си и по-специално разхлабеност във вагиналната си стена.

"Като модел изкарвам прехраната си, поддържайки форма, но като всички жени установих, че бременността наистина промени тялото ми - каза тя. - Получих толкова много комплименти и харесвания в инстаграм. Но докато изглеждах секси отвън, осъзнавах, че вътрешно нещата могат да бъдат по-добри. Има твърде много табута около вагините на жените. Трябва да сме по-отворени за това и какво имаме на разположение, за да подобрим качеството си на живот. Това е основно стягане на вагиналните мускули с помощта на обикновена, безболезнена лазерна пръчица. Сега се чувствам фантастично отвътре и отвън. Джърмейн никак не се оплаква!"

Футболистът подкрепил жена си в избора й да се подложи на процедурата.

"Джърмейн дойде с мен и ме държеше за ръка при последните ми две сесии - обясни моделката на бельо. - Това беше наистина сладко и любовно преживяване с доста кикот по пътя."

Пенант не крие възхищението от половинката си.

"За мен Алис винаги е била най-красивата и секси жена в света, но когато ми каза, че иска да се подложи на лечението, аз бях абсолютно "за", каза той. - Напълно я подкрепям, че иска да изглежда и да се чувства най-добре."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама